Toldos Mogan Tel: +34 928 56 9460 e-post

KONTAKT

GALLERI

F.A.Q.s

HANDLE OM

begynn

utvalg
Store
Vinci
gardiner
MonoBlock
Siplano
Magnum
Capota
front skygge
seil
Cofre T VI
verksted - Toldos Mogán
Cherubini Motor
gardiner
funksjoner og
søknader

Enkel å montere, elegant finish og allsidighet, som det kan installeres både utendørs og innendørs, slik at dens viktigste programmet er for vinduer og store glassflater.

I tillegg kan du installere en hette på toppen for fullstendig beskyttelse av stoffet når rullet samles. Dette brystet skiller seg ut for sin enkle montering og demontering for vedlikehold siden å være registrerbare (muligheten til å fjerne visiret profil), kan du fjerne valsen røret uten å fjerne hele brystet. De maksimale dimensjonene er 5m . Linje x 3m . utgang ( vertikalt fall ) .

Dette systemet av vertikal markise har

2 alternativer veilede: for stang eller kabel. Begge alternativene er i samsvar med europeisk standard EN - 13561 : 2004 + A1 klasse 1 luftmotstanden, som skiller seg fra hverandre ved de maksimale dimensjonene av installasjonen.

For veiledning system stang, er den maksimale størrelsen 5m linjeutgang 3m (vertikalt fall) .

For wire-styrt system, de maksimale dimensjonene er 5m. linje for 5m. utgang (vertikalt fall).

I tråd med produktkvalitet SIPLAN, profiler og tilbehør er lakkert aluminium med de høyeste standarder for beskyttelse mot korrosjon, er maskinvaren rustfritt A2 70 og både stang og wire er laget av rustfritt stål AISI 316, som er den beste ytelsen har mot oksidasjon.

Remote Wind Tech

SiteMap